Trei profesori universitari primesc titlul de Doctor Honoris Causa

367
Trei profesori universitari primesc titlul de Doctor Honoris Causa - treiprofesori-1574897956.jpg

Articole de la același autor

Trei distinși profesori vor primi, vineri, 29 noiembrie, la ora 12.00, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității "Ovidius" din Constanța. Aceștia sunt George Cristian Curcă, de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, Marin Marin, de la Universitatea Transilvania din Brașov, și Andreas Ochsner, de la Universitatea de Științe Aplicate din Esslingen. 


Prof. univ. dr. George Cristian Curcă este o personalitate remarcabilă a medicinii legale românești și, totodată, autor a peste 130 de lucrări științifice publicate în reviste internaționale de prestigiu. 


La rândul său, prof. univ. dr. Marin Marin este o personalitate de referință în domeniul matematicii aplicate. Autor cu o activitate științifică de invidiat, profesorul are 108 lucrări indexate în baza de date WOS, 127 în Scopus și 175 pe platforma Google Academic. 


Prof. univ. dr. Andreas Ochsner este o personalitate internațională în domeniul Mecanica și Știința Materialelor. Autor și editor a peste 500 de lucrări științifice, dintre care peste 60 de monografii și capitole în cărți publicate la edituri de prestigiu din întreaga lume, și a peste 270 de articole publicate în reviste renumite, majoritatea ISI, Andreas Ochsner activează la Universitatea de Științe Aplicate din Esslingen. Totodată, profesorul este editor șef la câteva publicații internaționale de prestigiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2957 secunde