Trei mirciști, beneficiarii unui bal caritabil al notarilor

402

Articole de la același autor

Camera Notarilor Publici Constanța și Baroul de Avocați Constanța s-au gândit că ar fi bine ca breasla juridică să răsplătească excelența în educația constănțeană și au organizat luna trecută un bal caritabil la care i-au invitat pe toți cei care fac parte din această breaslă.

Ieri, Mariana Lambrino, președinte al Asociației Notarilor "Pontus Euxinus" Constanța, mărturisea presei că a fost foarte dezamăgită de participarea la acest eveniment, în condițiile în care se știe că avocați sunt cu sutele, notari, judecări, executori judecătorești, care ar fi putut să onoreze scopul balului.

"Ne-am dorit să sensibilizăm societatea constănțeană pentru ca acțiunile de voluntariat să fie cât mai multe, ținând cont și de importanța breslei noastre. Am o mare dezamăgire pentru că mesajul nostru nu a ajuns la toată lumea", a declarat ieri Mariana Lambrino.

La finalul balului s-a strâns suma de 2.600 lei, iar în urma propunerilor făcute de prof. Alina Dumitrașcu, inspector școlar de geografie și activități extrașcolare, trei mirciști au primit ieri câte 860 lei fiecare. Paul Gerea Haidu, clasa a X-a, calificat în lotul lărgit la olimpiadele Științele Pământului, precum și la chimie, intenționează ca din acești bani să-și achiziționeze echipament și substanțe pentru propriul laborator, dar și cărți, Irina Crăciun, clasa a XII-a, calificată la Balcaniada de geografie, își dorește două cărți în limba engleză pe care le va comanda în Statele Unite. Cel de-al treilea mircist de excelență, George Costin Dobrin, calificat la Olimpiada Internațională de Geografie ce va avea loc în august la Moscova, a declarat că va investi în propria perfecționare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9714 secunde