Trei decenii și jumătate de excelență la Școala "Dimitrie Cantemir"

982

Articole recomandate

În fiecare an, praznicul Sfântului Dimitrie prilejuiește sărbătorirea înființării unei instituții reprezenta-tive în învățământul constănțean - Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir". 


Anul acesta, profesorii și elevii au sărbătorit cei 35 de ani ai școlii organizând diferite activități recreative și educative. Boboceii cla-selor pregătitoare au participat la Balul toamnei, defilând în cos-tumele pregătite special pentru acest eveniment. Au fost admirați de părinți, dar și de învățătoarele Marcela Tudor, Stela Mergeani și Cristina Tirlă. Elevii claselor I C, a II-a B, a III-a A și a III-a B, îndrumați de prof. Manuela Ilie, Alina Stan, Oana Florescu și Gabriela Șer-ban, au aflat lucruri interesante despre viața și activitatea lui Dimitrie Cantemir, urmărind materiale PPT sau desfășurând activități în biblioteca școlii. 


Ursuleții clasei I B au sărbătorit jucând un șotron cu… surprize, învățătoarea Lucica Buzenchi punându-le la încercare atât înde-mânarea, cât și atenția și creativitatea. Activități interesante au desfășurat și elevii claselor a II-a C și a IV-a D, coordonați de prof. Fatma Chemal și Rodica Nicon, care au realizat desene și colaje având ca temă "Toamna" sau "Școala viitorului". 


În activitatea "Pasiuni de can-temiri", elevii clasei a IV-a B au impresionat-o pe învățătoare Simona-Elena Holubeanu demonstrându-și abilitățile "din afara clasei", prin organizarea unor expo-ziții de pictură, cântând, dansând și prezentând diplome, medalii și cupe obținute în cadrul unor concursuri sportive și literare. 


Elevii claselor V-VIII au realizat machete, au prezentat materiale informative referitoare la istoricul școlii și au participat la competiții sportive organizate între clase.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0486 secunde