Trei candidaţi pentru postul de director al Liceului „George Călinescu”

670
Trei candidaţi pentru postul de director al Liceului „George Călinescu” - treicandidaticalinescu-1605207764.jpg

Articole de la același autor

Criza de la Liceul Teoretic „George Călinescu” ar putea luat sfârşit săptămâna viitoare. Trei candidaţi dintre cei cinci nominalizaţi de corpul profesoral al unităţii de învăţământ pentru a ocupa funcţia de director au semnat acordul de a obţine detaşarea în interesul învăţământului.

„Aştept un referat din partea compartimentului Management instituţional şi în următorul Consiliu de Administraţie al IȘJ vom lua o decizie. Au fost nominalizate cinci persoane, dintre care trei au depus un acord scris către inspectorat, au venit şi am discutat cu ele”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, inspectorul şcolar general, prof. Sorin Mihai.

Potrivit acestuia, „în cursă” au intrat prof. Iulia Cristina Bulacu, prof. Camelia Giuran şi prof. Eduard Marinescu, cadre didactice la Liceul „George Călinescu”. Iulia Cristina Bulacu este profesor de istorie, Camelia Giuran este profesor de educaţie fizică, iar Eduard Marinescu este profesor de matematică. Şedinţa de Consiliu de Administraţie a IȘJ Constanţa este programată a avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Reamintim că, în decurs de mai bine de cinci luni de zile, trei directori numiţi de IȘJ Constanţa şi-au dat demisia, dintre care doi erau cadre didactice ale unităţii de învăţământ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4377 secunde