Transport gratuit pentru elevii și profesorii din Mangalia

274
Transport gratuit pentru elevii și profesorii din Mangalia - cristianradu1348215632-1348259432.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut vineri o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din oraș, la care s-a discutat despre programele de investiții, siguranța în școli și sprijinul acordat de municipalitate pentru elevii proveniți din familii nevoiașe.


În cadrul discuțiilor la care au participat și reprezentanții Poliției și Jandarmeriei, s-a convenit ca echipaje mixte formate din polițiști și jandarmi să patruleze în zona unităților de învățământ pentru prevenirea  fenomenului infracțional. De asemenea, s-a discutat despre extinderea programului de pază la școli și licee, precum și despre redactarea unui Regulament de acces în unitățile de învățământ din Mangalia.
Pe de altă parte, primarul municipiului le-a transmis celor prezenți că municipalitatea va asigura transport public gratuit pentru elevi, profesori și personalul nedidactic, urmând ca detaliile acestei măsuri să fie puse la punct în perioada imediat următoare.
Directorii unităților de învățământ au mai sesizat necesitatea unor lucrări de întreținere și reparații, asigurarea furnizării apei calde și a căldurii la grădinițe, școli și licee, precum și rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.
Edilul Mangaliei a dat asigurări că în această iarnă toți locuitorii orașului vor avea apă caldă și căldură, iar în privința câinilor fără stăpân, angajații Primăriei deja se ocupă să-i strângă din zona unităților de învățământ.
Totodată, Cristian Radu a anunțat că la începutul săptămânii viitoare elevii claselor I-IV vor primi din partea Primăriei ghiozdane și rechizite școlare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Razie în bazarul  din Mangalia
Pagina a fost generata in 1.5277 secunde