Traian Brătianu lansează lucrarea "Politică și societate în Dobrogea"

677

Articole de la același autor

Astăzi, ora 12, la Universitatea "Andrei Șaguna" va avea loc un simpozion dedicat împlinirii a 132 de la unirea Dobrogei cu România.
În cadrul evenimentului, oameni de cultură constănțeni vor susține comunicări pe baza subiectului; vom avea, astfel, ocazia de a-i asculta pe prof. univ. dr. Ibram Nuredin, conf. univ. dr. Doina Păuleanu, lector univ. dr. Ioan Damaschin, deputatul UDTTMR Aledin Amet și conf. univ. dr. Olimpiu Glodarenco.
De la ora 13, lector univ. dr. Traian Brătianu, cunoscut ziarist al Constanței (a activat 40 de ani în cadrul publicației "Cuget Liber"), își va lansa cartea "Politică și societate în Dobrogea", o istorie a principalelor momente care au marcat Dobrogea în cei 132 de românism. Lucrarea, apărută la editura Universității "Andrei Șaguna", trece în revistă partidele politice și administrațiile publice locale din 1878 până în prezent, cuprinzând, printre altele, liste cu personalitățile marcante ale Dobrogei. Evenimentul este organizat de Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice a Universității "Andrei Șaguna".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4979 secunde