Tradiții culinare în lume

277
1
Tradiții culinare în lume - traditiiculinare-1478533205.jpg

Articole de la același autor

Elevii claselor V-VIII împreună cu profesorii diriginți de la Liceul Teoretic "Anghel Saligny" au organizat, în cadrul "Școlii Altfel", o activitate care a promovat interculturalitatea și diversitatea, oferindu-li-se posibilitatea de a cunoaște tradițiile culinare diverse și de a gusta din rețetele specifice din Marea Britanie, România, China, Portugalia, Arabia Sau-dită, Spania, Turcia și Italia.

Decorul, mâncărurile specifice diferitelor popoare, muzica, costumele au transpus într-o lume de vis, tradițiile orientale împletindu-se cu cele occidentale. Cele mai apreciate au fost colectivele clasei a VIII-A (Arabia Saudită) și a V-a B (Marea Britanie), dar și celelalte clase s-au remarcat prin implicarea cu bucurie în desfășurarea cât mai plăcută a activității.

Conducerea liceului a ținut să mulțumească părinților, cadrelor didactice și elevilor pentru implicare și pentru sprijinul oferit. 

Comentează știrea

DODO
8 noiembrie 2016
dragut !

dar binevenita ar fi si o educare a lor pentru a -i invata sa manince frumos sa stie sa foloseasca corect tacimurile sa se poarte elegant la masa caci daca privesti la cei mari te ingrozesti de cita mirlanie dau dovada Problema este daca mai exista cineva ,, de specialitate ,, Acum citiva ani cineva a vrut sa atraga atentia ca tineretul nu mai are tinuta si distinctie si a fost mazilit urgent de ,,reprezentantii clasei muncitoare,,adepta principiului ca asa se maninca sanatos in popor restul este influienta burgheza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4327 secunde