€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

TRAȘI PE SFOARĂ DE PREMIER! DASCĂLII PRIMESC SALARIILE DUPĂ PAȘTE...

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Este oficial. În acest an, profesorii primesc salariile după Sărbătorile Pascale. 


UPDATE / Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” solicită Guvernului să precizeze clar categoriile de bugetari care vor primi salariile înainte de Sărbătorile Pascale, deoarece angajații din învățământ nu vor beneficia de această facilitate.


„S-a indus ideea în spațiul public că toți bugetarii își vor primi salariile în această săptămână, lucru total neadevărat. Salariații din învățământ își vor primi banii în cont după sărbători. În plus, Federația Sindicatelor din Educație «Spiru Haret“ solicită Ministerului Educației Naționale să ia toate măsurile necesare pentru corectarea programului de salarizare EDUSAL, astfel încât toți angajații din învățământ să-și primească salariile săptămâna viitoare. Înțelegem că, în momentul în care se fac mai multe schimbări de ordin financiar-contabil, pot apărea probleme, însă acestea trebuie remediate în regim de urgență pentru ca salariații să nu fie afectați în niciun fel“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“.


De asemenea, ca urmare a problemelor apărute în ultima perioadă, Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” solicită implicarea premierului Viorica Dăncilă pentru soluționarea acestora. „Cerem acest lucru deoarece situațiile apărute nu țin exclusiv de Ministerului Educației Naționale și trebuie rezolvate la nivelul Guvernului”, mai spune reprezentantul Federației „Spiru Haret”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6268 secunde