Tot mai mulți elevi revin în România din străinătate

130
1

Articole recomandate

Peste 7.400 de elevi care au revenit din străinătate au cerut echivalarea studiilor pentru înscrierea într-o școală din România, cei mai mulți fiind din București și județul Bacău, iar cei mai puțini din Gorj și Covasna, potrivit Ministerului Educației.

Din datele centralizate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, rezultă că 7.470 de elevi au revenit în țară din străinătate, anul trecut, și au cerut echivalarea studiilor. Cei mai mulți elevi care au dorit să revină în școlile din România sunt din București, respectiv 476, și din județul Bacău - 456.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu, a declarat că cei mai mulți elevi au revenit în Capitală din Italia, Spania, SUA, Franța și Germania. Alți 365 de elevi au cerut să revină în școli din județele Iași - 352, Suceava - 325, Neamț și Cluj - 316. În opt județe, respectiv Galați, Maramureș, Vrancea, Constanța, Dolj, Brașov, Satu Mare și Prahova, au revenit între 201 și 298 de elevi, iar în 18 județe au revenit între 100 și 199 de elevi, conform datelor de la Ministerul Educației.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Doliu în muzică!
Luni, 25 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Comedy show în Constanța
Pagina a fost generata in 1.063 secunde