€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

Tolba plină de premii pentru elevii Colegiului de Arte "Regina Maria"

Ştire online publicată Miercuri, 30 Mai 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Mini-vacanța de Rusalii le-a oferit elevilor Colegiului Național de Arte „Regina Maria” un bun prilej de a-și completa palmaresul cu noi premii. Astfel, în perioada 25-28 mai, ei au participat, la Târgu-Jiu, la ediția a XVI-a a Concursului de Muzică, Arte Vizuale și Arta Actorului „Orpheus”, organizat de Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. 


Pentru acest concurs, elevii de la secția Arta Actorului au pregătit un repertoriu consistent care a cuprins atât poezie, cât și proză. Competiția a reunit elevii claselor IX-XII din licee vocaționale din țară. Printre cei remarcați de membrii juriului, s-au numărat și elevii constănțeni Ana-Maria Trofin (clasa a XI-a), Daria Panaite (clasa a X-a), Beatrice Georgiana Marciuc (clasa a IX-a), care a obținut și premiul întâi, Nicoleta Zghibarță (clasa a XI-a), Roberto Florian Savu (clasa a X-a) - premiul II, Carol Tudor Savin (clasa a XI-a), Maria Victoria Galanton (clasa a X-a), Andreea Maria Ciurea (clasa a IX-a) - premiul III, Ada Alexandra Rusu (clasa a XI-a), Otilia Teodora Alexiu (clasa a X-a), Cristina Cristea și Andrei Calu (clasa a IX-a) - mențiune. 


Elevii Colegiului Na-țional de Arte „Regina Maria” au fost pregătiți de conf. univ. dr. Dana Enache, iar efortul depus de aceasta s-a concretizat în numeroasele premii obținute. Președintele juriului, actorul Radu Bogdan Ghelu, a considerat că această competiție a fost, de fapt, „un adevărat atelier de teatru profesionist” și că elevii participanți „au clasă, au stofă și-s croiți cu talent”. 


Pe elevii coordonați de conf. univ. dr. Dana Enache îi mai puteți vedea pe 21 iunie, în spectacolul cu piesa „Hamlet”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Antic „Miturile Cetății” 2018. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 84264 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2671 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2090 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7445 secunde