În luna cadourilor

Toate genurile lirice își dau întâlnire la Teatrul "Oleg Danovski"

284
Toate genurile lirice își dau  întâlnire la Teatrul

Articole de la același autor

După un maraton de 15 spectacole care a adus pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" nume celebre în cadrul celei de-a 42-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, artiștii revin în fața publicului spectator chiar de astăzi, cu o Seară camerală în Foyer-ul teatrului.

La reușita serii își va da concursul Cvartetul "Tonica", format din Ioana Crudu, Dumitru Porcescu, Simion Crudu și Carmen Tegzeșiu.

Agenda de spectacole a lunii cadourilor prevede reîntâlnirea cu "Văduva veselă" sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18,30. Soliști: Stela Sîrbu, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Smaranda Drăghici, Mihai Irimia (Brașov), Marius Eftimie, Iulian Bratu, Adrian Bădilă, Daiana Gavrilescu, Laurențiu Severin, Andrei Băican, Ionela Duma (debut). Dirijor - Adrian Stanache.

Marți, 13 decembrie, de la ora 18,30, melomanii se vor reîntâlni pentru o seară camerală, de data aceasta cu Cvartetul "Ovidius", compus din Gabriel Marin (flaut), Rodica Nurla (vioară), Adeline Penescu (violă) și Carmen Tegzeșiu (violoncel).

Așa cum afirmam încă din titlu, nici baletul nu va lipsi din agendă, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18,30 fiind programată splendida lucrare "Crăiasa Zăpezii", în coregrafia maestrului Horațiu Cherecheș, semnatarul premierei "Enesciana" de la finalul festivalului care a reușit să impresioneze puternic spectatorii constănțeni. Soliști vor fi Mayu Takahashi, Francesco de Benedictis, Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Jin Mizutani, Nozomi Miura, Ayaka Kishi, Amalia Mîndruțiu, Ryan Brown.

Și cum orice instituție care se respectă programează în această lună un Concert de Crăciun, și la Teatrul "Oleg Danovski" se păstrează tradiția, acesta având loc duminică, 18 decembrie, de la ora 18,30, sub bagheta dirijorală a lui Radu Ciorei.

Cu excepția serilor camerale, unde biletul costă 10 lei, pentru celelalte spectacole programate prețul biletelor este de 50, 40, 30, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei pensionari, 15 lei elevi în grup organizat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară lirică,  la Teatrul  "Oleg Danovski"
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Pe scenele teatrelor constănțene
Pagina a fost generata in 2.4912 secunde