€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

"Știu să îmi aleg meseria". Târg de toamnă al liceelor tehnologice

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
 Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia a participat, zilele trecute, la Târgul de toamnă al ofertelor educaționale din învățământul profesional. Intitulat „Știu să-mi aleg meseria”, târgul s-a desfășurat la Căminul Cultural din Cobadin și a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Instituția Prefectului și autoritățile locale.

Cu acest prilej, au fost prezentate oferta educațională pentru școala profesională și aspecte din viața și realizările școlii. Echipa școlii, formată din elevii Ionuț Coman, Nicolae Constantin Muțu, din clasa a XI-a SP, și Bogdan Ionuț Dragnea, din clasa a X-a SP, alături de prof. Luminița Vasile și prof. Georgeta Prică, au prezentat cele două calificări specifice domeniului mecanică.

„A fost evidențiată importanța realizării instruirii practice în condiții eficiente la atelierele școală și la agenții economici parteneri, astfel încât absolvenții cu calificările mecanic-auto și sudor să se integreze ușor pe piața muncii. Elevii claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din mediul rural au vizitat standul școlii, au urmărit demonstrațiile și au primit informații utile pentru orientarea lor profesională”, a explicat prof. Elena Roxana Siclitaru, consilierul de imagine al Liceului „Dragomir Hurmuzescu”.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8665 secunde