Titularizare 2017. "Sunt discipline pentru care nu avem candidați!"

661
Titularizare 2017.

Articole de la același autor

Aula mică a Liceului Teoretic "Ovidius" a găzduit, ieri, repartizarea candidaților care au obținut cel puțin nota 7 la concursul de titularizare de anul acesta. 


Din păcate, nu a fost nici îmbulzeală, nici aglomerație, pentru că numărul profesorilor cu asemenea performanță a fost destul de mic pentru un județ de talia Constanței. Nici numărul posturilor titularizabile disponibile nu este prea mare, doar 207 fiind vacante. 


"284 de candidați din județul Constanța și patru din alte județe pot opta pentru unul din cele 207 posturi titularizabile. Din păcate, sunt discipline, cum ar fi istoria, unde nu avem niciun post titularizabil (n.r. - și unde au fost obținute două note de 10 la proba scrisă) și discipline, cum ar fi la Colegiul de Arte «Regina Maria» pentru care nu avem candidați", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general adjunct, prof. Alina Codreanu. 


Potrivit acesteia, lista de posturi este dinamică și cu siguranță va mai suferi modificări până la toamnă. 


"Noi am publicat lista posturilor în luna mai, dar de atunci au mai apărut concedii de creștere a copilului sau solicitări pentru pensionare cu 1 septembrie ori concedii fără plată, pentru care posturile vor fi rezervate. De asemenea, vor fi numiți directorii și vor apărea alte posturi, deci lista este dinamică", a mai spus inspectorul general adjunct. 


Deocamdată nu există îngrijorări că vor rămâne catedre neocupate pentru la toamnă, căci mai sunt etape pentru repartizarea pe posturi și oricum o mare parte din candidații care au obținut note pentru titularizare, dar nu au posturi disponibile vor opta pentru suplinire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde