"Titanic vals", primul spectacol din acest an al Teatrului de Stat

236

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța (TSC) reia seria spectacolelor din acest an cu "Titanic vals", piesa dramaturgului român Tudor Mușatescu, ce va avea loc, în data de 12 ianuarie, începând cu ora 19.00. Potrivit reprezentanților instituției de cultură, chiar dacă piesa a fost pusă în scenă pentru prima dată în urmă cu 84 de ani, se pare că aceasta nu și-a piedut nici acum atractivitatea sau prospețimea.

Secretul longevității ni-l dezvăluie chiar autorul: acțiunea se petrece în zilele noastre, într-un oraș unde își fac apariția o soacră, neveste și prefecți. Apoi, la scurt timp apar o moștenire neașteptată, un candidat surpriză pentru un loc în parlament, un naufragiu, un testament misterios, încurcături sentimentale, lovituri de teatru și răsturnări de situații.

Toate acestea se desfășoară într-un spectacol ce dezvăluie umorul strălucitor al autorului și frumoase creații actoricești.

Din distribuție fac parte: Liviu Manolache, Cristina Oprean, Ileana Ploscaru, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu. Regia artistică este semnată de Cristian Șofron. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4447 secunde