Tinerii de la Liceul "Ovidius", interesați să devină voluntari

417

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic "Ovidius" din Constanța s-au înghesuit, zilele trecute, la târgul de voluntariat, pentru a afla cum pot să participe la diferite activități pentru comunitate. 


Acțiunea, intitulată "Liceenii și voluntariatul", a ajuns la cea de-a cincea ediție și a fost organizată împreună cu Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic "Ovidius". Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui târg de voluntariat, fiecare instituție și organizație prezente fiind invitate să prezinte oportunitățile de voluntariat pe care le oferă tinerilor. 


"La invitația noastră, au răspuns 15 asociații din Constanța, parteneri tradiționali ai liceului nostru sau noi asociații care ni s-au alăturat în desfășurarea proiectelor de voluntariat, precum Asociația Împreună pentru Viitor, ONG Mare Nostrum, Fundația Giovanni Bosco, Asociația Grupurilor Locale de Tineret, Asociația Studenților și Medicilor Voluntari, Asociația pentru promovarea educației creativ-ecologice și abilităților inovative, Centrul de zi Arca pentru persoane cu dizabilități, Asociația Sweet Land, Antidrog Constanța, AIESEC Constanța, Centrul Român de Educație Economică, Interact Pontus Euxinus, Interact Constanța, Interact Cetatea Tomis și Consiliul Județean al Elevilor", precizează directorul liceului, prof. Cristina Anghel. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3942 secunde