€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Tinerii constănțeni, interesați să meargă la facultate în Marea Britanie

Ştire online publicată Miercuri, 13 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Tinerii constănțeni și nu numai au avut recent ocazia să întâlnească mai mulți reprezentanți ai universităților din Marea Britanie, în cadrul unui eveniment de tip Open Day. Discuțiile au avut loc la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” și au fost găzduite de UK Connect Training, o companie de consultanță educațională, al cărui sediu central se află în Londra, capitala Regatului Unit. 
Întâlnirea a avut ca scop informarea tinerilor despre avantajele unuia dintre cele mai prestigioase sisteme de învățământ superior din Europa. Gazda evenimentului, Romulus Maziliu, director al UK Connect Trening, a avut plăcerea de a le prezenta celor interesați ofertele de studii, precum și oportunitățile pe care un student le poate avea atât în timpul studiilor pe teritoriul britanic, cât și după finalizarea acestora. 


Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări. Reprezentanții britanici s-au declarat încântați de interesul tinerilor români de a-și consolida viitoarele cariere la universitățile de top cu care Marea Britanie este recunoscută pe plan internațional. 
În continuare, tinerii constănțeni interesați pot afla mai multe informații de la reprezentanții UK Connect Training, pe care îi găsesc la sediul din bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 112, blocul L8, scara A, apartament 1 (zona City Park).


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7322 secunde