Mai multe ştiri online:

Tinerii constănțeni, interesați să meargă la facultate în Marea Britanie

Ştire online publicată Marţi, 12 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Tinerii constănțeni și nu numai au avut ocazia, sâmbătă, să întâlnească mai mulți reprezentanți ai universităților din Marea Britanie, în cadrul unui eveniment de tip Open Day. Discuțiile au avut loc la Biblioteca Județeană „I.N. Roman Constanța” și a fost găzduită de UK Connect Training, o companie de consultanță educațională, al cărui sediu central se află în Londra, capitala Regatului Unit.


Întâlnirea a avut ca scop informarea tinerilor despre avantajele unuia dintre cele mai prestigioase sisteme de învățământ superior din Europa. Gazda evenimentului, Romulus Maziliu, director al UK Connect Training a avut plăcerea de a le prezenta celor interesați ofertele de studii, precum și oportunitățile pe care un student le poate avea atât în timpul studiilor pe teritoriul britanic, cât și după finalizarea acestora.


Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări. Reprezentanții britanici s-au declarat încântați de interesul tinerilor români de a-și consolida viitoarele cariere la universitățile de top cu care Marea Britanie este recunoscută pe plan internațional. 
În continuare, tinerii constănțeni interesați pot afla mai multe informații de la reprezentanții UK Connect Training, pe care îi găsesc la sediul din bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.112, blocul L8, scara A, apartament 1 (zona City Park).
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8594 secunde