Tinere speranțe dobrogene, în direct la TVR

265
Tinere speranțe dobrogene, în direct la TVR - tineresperanta-1373370272.jpg

Articole de la același autor

Astă-seară, tânăra interpretă de folclor dobrogean Ștefania Narenji va încânta publicul emisiunii "Vara pe val", program-maraton ce va avea loc pe plaja Tan-Tan din stațiunea Mamaia, începând cu orele 22.00, în transmisiune directă pe TVR 1. După o perioadă în care s-a pregătit intens pentru examenul de bacalaureat, Ștefania se întoarce pe scenă. Tânăra, absolventă a Liceului "George Călinescu" din Constanța, este pregătită să înceapă o noua etapă în cariera artistică: își dorește să participe anul acesta la cât mai multe concursuri naționale pentru a-și îmbogăți palmaresul și pentru a căpăta un plus de experiență.




"Sunt bucuroasă că am reușit să închei cu bine o etapă foarte importantă a vieții mele. În următoarea perioadă vreau să mă concentrez pe cariera muzicală, nu înainte de a susține examenul de admitere la facultate. Îmi doresc să urmez Facultatea de Comunicare și Relații Publice la Universitatea din București și în paralel, să reprezint cu cinste folclorul autentic dobrogean", a spus Ștefania.


Solista de muzică populară Ștefania Șirin Narenji s-a născut în Constanța, în data de 11 iulie 1994 și a debutat pe scena Concursului Național de Folclor "Vocea Populară", organizat de Televiziunea Română în anul 2010, unde a fost desemnată "Vocea Dobrogei", cu un repertoriu autentic din zona Dobrogei de Sud. Cel mai important premiu obținut a fost la Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular MAMAIA 2011, unde s-a clasat pe locul 3 la secțiunea "Soliști vocali".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6427 secunde