Timp liber pentru cinefili. Ce filme puteţi viziona la cinematografe

199
Timp liber pentru cinefili. Ce filme puteţi viziona  la cinematografe - filmesursacityplexarta-1604071370.jpg

Articole de la același autor

Cei care doresc să meargă la film în aceste zile de weekend, le facem câteva recomandări. La cinematografele constănţene rulează, la acest moment, pelicula „Galeria inimilor frânte”. Lucy (Geraldine Viswanathan) ştie prea bine ce înseamnă suferinţă din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri, care o ţin captivă emoţional în fosta relaţie cu Max, chipeşul curator al unei galerii de artă. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume. Dar cum să avanseze cu optimism spre viitor când este încă atât de legată de trecut?

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaşte pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecţia ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunţe la obiectele care-i amintesc de relaţiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstruşnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiţi în dragoste, ca şi ea, adică „Galeria inimilor frânte”. Şi ce loc mai bun de a le etala decât recepţia viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorată?!

În timp ce lucrează împreună la acest proiect, idila se înfiripă, dar revenirea lui Max în scenă o pune la grea încercare. „Familia Addams” este o comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams. De Halloween, clanul Addams revine aşadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animaţie cu cea mai bizară familie din cartier. Fericiţi cu stilul de viaţă binecunoscut al familiei lor, Gomez şi Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Un alt film ce nu trebuie ratat este „Un tataie de coşmar”. Peter este încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinţii săi, ci şi cu bunicul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute în podul care îi trezea coşmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Peter nu se va da bătut aşa de uşor şi adunându-şi prietenii vor încerca cu toţii să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Festival de filme drive-in, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4694 secunde