€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

„Themis, drumul către umanitate”, un nou proiect cultural educativ

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Mâine, la ora 13.00, Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada”, va demara proiectul cultural educativ „Themis, drumul către umanitate”, direcționat către tineri și familiile acestora în încercarea de a educa societatea în sprijinul dreptății, al justiției și pentru a oferi un exemplu corector social. 
Întâlnirea va fi găzduită de sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, unde vor fi prezentate situații de viață, precedate de discuții libere și sesiuni de întrebări și răspunsuri din zona prevenirii agresiunilor de orice fel. 


Judecătoarele Monica Tănase și Felicia Marcu vor oferi răspunsuri la întrebările publicului în contextul inițiativelor privind completarea Legii Educației Naționale prin prisma profesiei și a pregătirii academice.
Evenimentele organizate în cadrul acestui proiect vor prezenta într-o manieră atractivă noțiuni de educație juridică adaptate la formele de învățământ primar, secundar și liceal, cu adresabilitate directă și către toate celelalte categorii de vârstă. 
Evenimentele cuprinse în acest proiect se vor realiza cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Tribunalului Constanța și a Centrului Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. 
Madlena CĂLUGĂREANU
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8444 secunde