TESTE GRILĂ LA BAC ȘI LA EVALUAREA NAȚIONALĂ? Anunțul zilei de la noul ministru al Educației

2961
TESTE GRILĂ LA BAC ȘI LA EVALUAREA NAȚIONALĂ? Anunțul zilei de la noul ministru al Educației - evaluarenationala-1573117166.jpg

Articole recomandate

Monica Anisie, noul ministru al Educației, exclude ferm introducerea testelor grilă la BAC și Evaluarea Națională 2020: "Nici nu mă gândesc!", spune Anisie.


"Având în vedere că am criticat vehement măsura testelor grilă la examene – și gândiți-vă la teste grilă la Limba română – nici nu mă gândesc", a declarat noul ministru al Educației, întrebată dacă la Evaluarea Națională și la Bacalaureatul de anul acesta vor fi introduse subiecte de tip test grilă, așa cum lăsase de înțeles în vară fostul ministru Ecaterina Andronescu.


"Rămân modelele de subiecte care au fost publicate [modele care nu conțin teste grilă și care au fost publicate vineri, 1 noiembrie – n.red]. Nu luăm decizii peste noapte, așa cum spunea și premierul, nu schimbăm regulile în timpul jocului", a anunțat Monica Anisie, în cadrul conferinței de preluare a mandatului de ministru al Educației.


În ceea ce privește evaluarea de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, Anisie a anunțat că decizia sa este de a digitaliza aceste evaluări, pentru a reduce birocrația, scrie Edupedu.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2991 secunde