Teatrul radiofonic, online pentru copii: „Maruşca şi cele 12 luni”

193
Miercuri, 20 ianuarie, de la ora 18.00, puteţi urmări pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, povestea slovacă „Maruşca şi cele 12 luni”. Aceasta are o durată de 20 de minute.

În distribuție îi regăsiţi pe actorii Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu.

Povestea începe cu clasicul „a fost odată ca niciodată”, o femeie care avea două fete. Una era fata ei bună, iar cealaltă îi era fiică vitregă. Prima, pe care o chema Olena, îi era dragă ca ochii din cap, dar pe cea vitregă nu o avea deloc la inimă, numai şi numai pentru că ea, Maruşca, era mai frumoasă. Fata, însă, nu-şi dădea seama de frumuseţea ei şi nici prin cap nu-i trecea că e frumoasă. Şi când mama vitregă o împungea cu privirea, îndată se posomora şi credea că, pesemne, nu-i făcuse pe plac cu ceva, în timp ce Olena ba se gătea şi se dichisea cât era ziua de lungă, ba prin casa cea mare învârtindu-se ori prin curte răcorindu-se, ba pe uliţă plimbându-se, Maruşca făcea toate treburile din gospodărie. Toată ziua, ea curăţa prin casă, pregătea de mâncare, spăla, împletea, ţesea, cosea iarbă pentru dobitoace, în fine, tot ce era mai greu. În schimb, mama cea vitregă nu făcea decât s-o dojenească şi s-o ocărască toată ziua. Ce se întâmplă cu fata, veţi vedea doar conectându-vă la internet, mâine. Vizionare plăcută! Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde