Teatrul pentru Copii și Tineret reia spectacolele

453
1

Articole de la același autor

Prichindeii care trec pragul Teatrului pentru Copii și Tineret la începutul acestui an vor avea ocazia să vadă o serie de spectacole mai vechi, ce nu au mai fost jucate de aproape trei ani.

Lică Gherghilescu, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța, ne-a declarat: "Fiind începutul anului, încă nu s-a stabilit bugetul ce va fi alocat pentru spec-tacole, pentru actori, etc. Lucrăm intens la acest aspect, dar mai ales, căutăm să înlocuim câțiva dintre actorii care au plecat anul acesta. Spre surprinderea celor mici, vom relua piese ce nu au mai fost jucate de doi sau chiar trei ani, cum ar fi "Mica Vrăjitoare". Sunt multe piese excepționale ce pot fi jucate, însă nu suntem încă siguri ce vom alege, pentru că durează ceva până ce actorii vor putea fi înlocuiți" a spus Lică Gherghilescu.

De asemenea, acesta a mai spus că ne vor aștepta foarte multe piese de teatru dacă bugetul va fi alocat așa cum se așteaptă reprezentanții instituției de cultură. Pe lângă piesele deja cunoscute, la Teatrul pentru Copii vor fi aduse mai multe spectacole cu păpuși, pentru copiii în vârstă de trei anișori, dar și piese noi, pentru o categorie de vârstă mai mare.

Preselecția pentru actorii care au plecat de la teatru va dura o perioadă, deoarece, după cum spune directorul, aceștia trebuie înlocuiți cu alții cât mai buni, și care să poată face față unor piese de teatru mai complexe. "Până și noi suntem plini de emoție să ne vedem planul dus la bun sfârșit. Vrem să îmbunătățim atât de multe, și suntem convinși că vom reuși, pentru că la Constanța, copiii într-adevăr merită să aibă parte de cât mai multă cultură, începând cu o vârstă cât mai fragedă", ne-a mai spus Lică Gherghilescu.

Comentează știrea

eu
12 ianuarie 2012
Lica Gherghilescu - Incapabiul maneger de teatru

Draga Lica esti varza, cum poti inlocui niste actori care au plecat - actori de baza ai teatrului - cu altii mai buni??? Da altii mai buni respectiv studenti de anul I care nu au habar de teatru mai ales de teatru pentru copii. RUSINEEEEEE!!! Nu reusesti sa inlocuiesti un actor care a plecat nici macar cu doi studenti. Care este calitatea acestui teatru? Da calitatea acestui teatru a devenit afacerea pe care o faci tu cu acest teatru

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul pentru copii
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ion Creangă, pe scena Teatrului pentru copii
Pagina a fost generata in 0.3183 secunde