Teatrul "Oleg Danovski" încheie stagiunea cu o premieră

378
4
Teatrul
Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 19, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, va avea loc în premieră o nouă variantă a operei bufe "Bărbierul din Sevilla", a celebrului Rossini.

Vor da viață personajelor îndră-gite de melomani soliștii Ștefan Ignat (Figaro), Mădălina Sandu (Rosina), Florin Ormenișan (Almaviva), Ștefan Schuller (don Bartolo), Constantin Acsinte (don Basilio), Lucia Mihalache (Bertha) și Bogdan Ocheșel (Fiorello), susținuți de corul coordonat de Adrian Stanache.

Biletele puse în vânzare pentru acest spectacol pornesc de la 10 lei și ajung până la 30 de lei, în funcție de poziția locului în sala de spectacol. 

Comentează știrea

Sanyo
8 iulie 2012
se poate si asa!

adica, dupa ultimele premiere in stil Kitch, in sfarsit ceva modern si elegant!! Ce tare a fost decorul proiectat si scena aia libera de alte farafastlacuri parea asa de mare ca in sfarsit se vedeau si artistii!!! Domnul Bartolo si cu domnul Basilio au fost ceva demential!!!

Pesteride
8 iulie 2012
mare dreptate

Si mie mi-au placut personajele masculine, toate (mai putin ciudatul acela inalt care facea pe soldatl, se stramba si canta oribil!). E asa de bine ca este tradus textul! Altfel nu as fi realizat cat de savuroasa este aceasta opera! Minunat!!! Bravo!

Răspuns la: se poate si asa!
Adăugat de : Sanyo, 8 iulie 2012
adica, dupa ultimele premiere in stil Kitch, in sfarsit ceva modern si elegant!! Ce tare a fost decorul proiectat si scena aia libera de alte...
un spectator
8 iulie 2012
Foarte frumos!

Fiecare premiera de opera este o bucurie. Nu pot decat sa-mi imaginez ce munca titanica se afla in spatele acestor productii, cate luni de studiu (si cati ani de munca asidua sa ajungi pe scena!!!). Stiu ca pe scena si in spatele acesteia, la pregatirea unui spectacol, se afla mai multi oameni decat spectatori in sala. Tuturor acestora, aplauzele mele sincere. Muzica este divina, ne rupe de realitatea cenusie, ne schimba in bine toate energiile. Multumesc dumneavoastra, artistilor Operei din Constanta, ca munciti si rezistati atator presiuni si mizerii, ca sa ne oferiti clipe de sublim!

Gabriela
8 iulie 2012
multumim

asa este, iar aprecierea publicului nostru ne da curaj si putere sa continuam. Desi am fost deosebit de apreciati in spectacolele sustinute in alte orase ale tarii si in strainatate, cel mai mult conteaza ptr noi sa fim iubiti si sustinuti de publicul nostru, caruia ii datoram, pana la urma, existenta de bune decenii a acestei scene lirice. Va rugam sa fiti alaturi de noi, sa ne incurajati, sa ne criticati ( ca sa ne corectam) si va promitem ca vom fi atenti la cerintele si gusturile dv , a publicului de calitate, singurul care ne intereseaza. Va asteptam sa luptati alaturi de noi ptr supravietuirea culturii acestui neam si prea napastuit ca sa mai fie aruncat si in bezna ignorantei!

Răspuns la: Foarte frumos!
Adăugat de : un spectator, 8 iulie 2012
Fiecare premiera de opera este o bucurie. Nu pot decat sa-mi imaginez ce munca titanica se afla in spatele acestor productii, cate luni de studiu (si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7132 secunde