Teatrul de Vară Soveja găzduiește, vara aceasta, o mulțime de evenimente culturale

313
Teatrul de Vară Soveja găzduiește, vara aceasta, o mulțime de evenimente culturale - spectacole-1595422660.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța, împreună cu Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța dau startul stagiunii estivale "Best Summer Art Fest" (Be Safe), care va cuprinde o mulțime de evenimente culturale, care se vor desfășura în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța și la Teatrul de Vară Soveja. 


"Inițiativa reprezintă o declarație implicită a convingerii noastre că, în acest context dificil, de criză epidemiologică și economică, cultura rămâne  extrem de relevantă și își păstrează rolul vital pe care îl are în societate. Ea a fost și a rămas cea mai importantă carte de vizită a unui popor, o componentă fundamentală în formarea oamenilor, pentru că doar prin educație și cultură, membrii societății devin cetățeni activi, implicați și conștienți de rolul pe care îl joacă fiecare", au declarat reprezentanții teatrului. 


Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" și Centrul Cultural Județean "Theodor T. Burada". Astfel, timp de o lună și jumătate, vor avea loc reprezentații ale unor spectacole de teatru, lansări de carte, concerte, proiecții de filme selecționate în cadrul a diferite festivaluri internaționale, spectacole de stad-up comedy și improvizație, spectacole și ateliere pentru copii, seri dedicate minorităților naționale, spectacole de folclor.  Totodată, programul Be Seif va cuprinde lansarea romanului istoric "Piața Independenței", a lui  Cristian Cealera, proiecții de filme selecționate la TIFF, cel mai important festival de film din România. La acestea se adaugă un concert Ada Milea și numeroase spectacole puse în scenă de diferite teatre din țară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8969 secunde