Teatrul de Stat Constanța joacă în deplasare. Iată ce li se pregătește pasionaților de frumos

135
Teatrul de Stat Constanța joacă în deplasare. Iată ce li se pregătește pasionaților de frumos - gaitele14240980511446478181-1539087672.jpg

Articole de la același autor

În weekend-ul care urmează, pe lângă reprezentațiile de la sediu, Teatrul de Stat Constanța a mai primit două invitații, pentru a juca în deplasare. 


Astfel, spectacolul "Testosteron", de Andrzej Saramonowicz, în regia lui Traian Șoimu, care a avut premiera în luna martie a acestui an, va fi jucat vineri, 12 octombrie, la Gala Națională a Comediei de la Galați, ediția cu numărul 30. Este o ediție specială, jubiliară, ce cuprinde reprezentații ale celor mai bune spectacole de gen ale trupelor profesioniste din țară, selecționate de criticul de teatru Doina Papp. Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galați a programat "un maraton de o lună, pentru a sărbători comedia așa cum am făcut-o dintotdeauna – cu inimile și mințile deschise".


De asemenea, spectacolul "Jurnal de România. Constanța", care a avut multe deplasări, fiind foarte apreciat oriunde a fost reprezentat, va fi jucat duminică, 14 octombrie, la sala "Arcub", în cadrul celei de a cincea ediții a Platformei Internaționale de Teatru București, cu tema "istoria cu i mic/history in lower cases". 


În an de sărbătorire a centenarului, Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului consideră oportună completarea tabloului complet al României de azi cu microistorii personale, a căror relevanță este potențată prin teatru, iar spectacolul Teatrului de Stat Constanța, regizat de Carmen Lidia Vidu, se înscrie perfect în această idee. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1139 secunde