Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea cu o nouă premieră

424
Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea cu o nouă premieră - dsc4333copy-1632126040.jpg

Articole de la același autor

În weekend-ul 25 – 26 septembrie, Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea 2021 – 2022 cu o premieră. Spectacolul „Goi puşcă”, după filmul The Full Monty, text de Simon Beaufoy, traducerea Bogdan Budeș, este regizat de Vlad Cristache. Reprezentațiile sunt programate sâmbătă și duminică, de la ora 19:00.

O comedie britanică plină de suflet, care a avut un succes imens la ecranizare, numărându-se printre filmele cult din anii ’90. Șase șomeri din Sheffield ajung la capătul puterilor și, pentru a se redresa, decid să facă împreună un show de striptease pentru toate femeile din oraș. Ei încearcă să-și rezolve, astfel, diversele probleme: unul nemaiputând să plătească pensia alimentară și să-și vadă copilul, prietenul său cel mai bun îndepărtându-se de soția lui, căci nu se mai simțea bărbat îndeajuns, altul mințindu-și în fiecare zi soția că pleacă la muncă, pentru a nu-i provoca o decepție, deși era șomer de 6 luni, iar altul fiind în pragul sinuciderii.

Scenografia poartă semnătura Mădălinei Niculae, iar coregrafia este realizată de Ștefan Lupu, cu asistența actriței Florinei Stănculeț. Lighting design-ul este realizat de Alexandru Bibere.

În distribuție: Marian Adochiței, Ionuț Paul Ștefan, Iulian Enache, Theodor Șoptelea, Florentin Roman, Florin Aioane/ Ștefan Mihai, copilul Matei Doreanu, Alina Manțu, Florina Stănculeț, Liliana Cazan / Luiza Sarivan, Liviu Manolache / Dan Cojocaru, Andrei Cantaragiu, Adi Dumitrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Laura Iordan-Adrian, Georgiana Mazilescu, Lana Moscaliuc și Ecaterina Lupu/ Cristiana Luca.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7271 secunde