Teatrul "Căluțul de mare" le pregătește copiilor o mulțime de surprize

168
Teatrul

Articole de la același autor

Chiar dacă cei mici nu pot merge, încă, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", actorii constănțeni le pregătesc o mulțime de surprize, pentru momentul în care instituțiile teatrale se vor putea redeschide. De aproximativ o lună de zile, ei lucrează de zor la premiera spectacolului "Matei, cel mai mare Gulliver", un spectacol educațional, cu muzică live, care dă un aer proaspăt spiritului artistic și este dedicat micuților cu vârsta de peste trei ani.

Dramatizarea și regia piesei sunt semnate de Eliza Păuna, scenografia de Maria Nicola, compozitorul muzicii este Claudiu Fălămaș. Din distribuție, fac parte Alin Potop, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Arina Cojocaru, Rovena Parashivoi și Andrei Stroescu.

La acest moment, atelierele de producție ale teatrului au terminat decorurile, recuzita și costumele pentru acest spectacol, repetițiile finale urmând să aibă loc la sfârșitul lunii iunie 2020. Din păcate, premiera va fi lansată la o dată ulterioară, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm.

v v v

Pentru că vor să le prezinte micuților cât mai multe piese pe viitor, din data de 2 iulie, actorii vor începe repetițiile la o altă piesă, "Alice în țara oglinzilor". De data aceasta, este vorba despre un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste opt ani, o piesă plină de vitalitate și energie, în care regizorul Ștefan Lupu combină mișcarea coregrafică cu un text dinamizant, un tot unitar, care solicită colectivul artistic, dezvoltând un impact atât vizual, cât și emoțional asupra publicului. Scenografia este realizată de Anda Pop, muzica de Mihai Dobre (din trupa "Șuie Paparude"), iar video-proiecțiile sunt realizate de Andrei Cozlac. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Stire din Cultură-Educație : Aniversare pe scena tomitană
Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Stire din Cultură-Educație : Cum ne distrăm weekendul acesta, acasă
Pagina a fost generata in 1.0499 secunde