Teatrele de la mal de mare: Spectacole reprogramate și banderole negre

128
Teatrele de la mal de mare: Spectacole reprogramate și banderole negre - teatrele7-1446387972.jpg

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Stat Constanța au păstrat un moment de reculegere și au purtat banderole negre, sâmbătă seară, în memoria tinerilor care au murit în urma incendiului care a izbucnit, vineri seară, în Clubul Colectiv din București. 


Și Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a anunțat anularea spectacolului de operă "Traviata", programat pentru 1 noiembrie, în semn de solidaritate cu familiile îndoliate. De asemenea, concertul formației Spitalul de Urgență, programat pentru sâmbătă, în Club Doors, a fost reprogramat pentru 27 noiembrie. Organizatorii au făcut un anunț pe pagina de Facebook a clubului: "Din solidaritate cu familiile îndurerate în urma tragediei de aseară (n.r. - 30 octombrie) din clubul bucureștean, concertul Dan Helciug și Spitalul de Urgență, anunțat pentru 1 noiembrie, se va reprograma în data de 27 noiembrie. Mulțumim pentru înțelegere". 


Sâmbătă, guvernul a adoptat hotărârea care prevede că zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie sunt zile de doliu național pe teritoriul României, în urma incendiului din Clubul Colectiv, soldat cu 28 de morți și aproximativ 200 de răniți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2748 secunde