Târgul toamnei, organizat de elevii din Murfatlar

254

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar a desfășurat cea de-a VI-a ediție a Târgului de toamnă, în parteneriat cu Primăria Murfatlar, sub deviza "Să cumpărăm inteligent!". 


Concomitent, Școala Siminoc - structură a unității din Mutfatlar, a desfășurat aceeași activitate într-un decor festiv marcat de elemente rustice, precum baloți de paie, confecții artizanale, ulcele de pământ, fond muzical asigurat de interpretarea la orgă de către un elev din clasa a VIII-a. 


Elevii au avut dublă calitate, de vânzători și cumpărători, prilej cu care au învățat să discearnă între alimente sănătoase și cele nocive, care conțin E-uri. Pentru aceasta, au etichetat produsele pregătite de părinții voluntari precizând ingredientele bio folosite pentru prepararea acestora. 


Au participat elevi ai claselor primare și gimnaziale, precum și preșcolari.


Fiecare grup de elevi, coordonat de învățătoare, a fost motivat în amenajarea cât mai aspectuoasă a standului propriu pentru a atrage cumpărători. În același timp, și-au propus ca scop strângerea de fonduri fie pentru achiziționarea unei imprimante sau a unui monitor cu ecran mare care să poată fi folosit în predarea lecțiilor, fie pentru organizarea unor excursii educative. 


Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, și directorul Școlii Gimnaziale "Adrian V. Rădulescu", prof. Ulgean Ene, i-au felicitat pe toți elevii, părinții și cadrele didactice implicate, pentru efortul depus. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tânăr dat  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 0.4388 secunde