Târgul Toamnei, la Grădinița "Steluțele Mării"

263

Articole de la același autor

La Grădinița cu program prelungit "Steluțele Mării" din Constanța a avut loc prima edi-ție a Târgului Toamnei - acțiune înscrisă în calendarul Proiectului SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară) "Să fii mai bun, copile!".

Timp de o săptămână, copiii preșcolari împreună cu mămicile și educatoarele au pregătit produse specifice anotimpului toamna: au pus murături, au făcut compoturi delicioase, au confecționat decorațiuni de toamnă care apoi au fost expuse spre vânzare. Mămicile au adus la prima oră și plăcinte dobrogene, plăcinte specifice etniilor din Dobrogea, dar și prăjituri gustoase.

În deschidere, preșcolarii grădiniței au prezentat un scurt program artistic - cântece adecvate sezonului, cântece și dansuri populare, poezii.

"Târgul Toamnei are un profund caracter umanitar, întrucât cu banii strânși din vânzarea produselor expuse vor fi achiziționate rechizite pentru copiii din Centrul de plasament «Antonio» cu care grădinița noastră colaborează de câțiva ani", a declarat prof. Gina Adam, directorul acestei instituții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde