€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Târg Internațional de Universități, la Constanța

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Elevii constănțeni din clasele IX - XII sunt așteptați luni, 1 aprilie, la Târgul Internațional al Universităților. Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic Educational Center din Constanța și se va desfășura între orele 10 și 16, la Cambridge School of Constanța, pe aleea Capidava nr. 3.

Cu acest prilej, elevii vor putea participa la mai multe workshopuri susținute de consultanți pentru studii în străinătate, care vor prezenta informații despre viața de student de peste hotare, despre cursurile existente, admitere și posibilități de finanțare. De asemenea, vor fi oferite detalii despre ofertele universităților din țară.

Universitățile sunt prezentate pe suport electronic de tip Power Point și pe videoproiector, iar elevilor interesați le vor fi oferite materiale informative cu domeniile și subdomeniile specifice universităților. De asemenea, echipa organizatorică va acorda informații privind calitatea predării și a relației profesor - elev, criteriile de admitere și numărul de locuri.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7318 secunde