€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Târg de oferte educaționale pentru licee și școli profesionale

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În perioada 19 - 20 aprilie 2018, oferta educațională a anului școlar 2018 - 2019 va fi prezentată sub sloganul „Alege Educația! Este calea către viitorul tău” de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, universitățile locale și alți parteneri educaționali.

Instituțiile de învățământ teoretic, vocațional sau tehnologic, liceal și postliceal își vor expune oferta atât la Pavilionul Expozițional Constanța, cât și în alte opt locații din județul Constanța, la Medgidia, Mangalia, Năvodari, Cobadin, Hârșova, Cernavodă, Eforie și Mihail Kogălniceanu.

Târgul ofertelor educaționale este adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, părinților acestora, dar și elevilor de liceu interesați de traseul educațional și al formării profesionale după absolvirea celor 12 clase.

„Oferta învățământului dual va fi evidențiată într-un stand special dedicat la care vor putea fi contactați atât reprezentanții operatorilor economici care au solicitat acest tip de școlarizare, cât și elevii care se află deja într-un asemenea parcurs de formare”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 19 aprilie, la ora 10.00, la Pavilionul Expozițional Constanța, în prezența autorităților locale și a partenerilor educaționali. Programul de vizitare pentru cele două zile este între orele 9.00 și 18.00.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8748 secunde