Târg de joburi pentru viitorii navigatori, organizat de UMC

307
Târg de joburi pentru viitorii navigatori, organizat de UMC - targdejoburi-1553553395.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Universitatea Maritimă din Constanța în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea Maritimă organizează Târgul de Joburi, prin Departamentul de Consiliere Profesională și Promovare al Universității. 
Evenimentul își propune să reunească studenții Universității Maritime și furnizorii de oferte de muncă din domeniul maritim, o ocazie perfectă pentru un prim contact direct cu potențialii angajatori, dar și o oportunitate de informare asupra activității lor și a joburilor pe care aceștia le propun.


Fiecare companie participantă va susține o prezentare generală menită să ofere informații în legătură cu ofertele de angajare, condițiile de recrutare, etapele de selecție, stagiile de practică disponibile, competențele necesare, precum și experiența și pregătirea profesională solicitată.


Târgul de Joburi va beneficia de participarea mai multor firme cu o activitate relevantă și o prezență puternică în sectorul maritim, printre care amintim: Barklav, CMA CGM, GMB Computers, MAERSK Tankers, MAERSK Line și NAVMAR. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde