Mai multe ştiri online:

Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie

Ştire online publicată Luni, 27 Noiembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Începând de săptămâna viitoare, atât copiii, cât și adulții sunt așteptați, ca și anul trecut, în Tărâmul Magic al Crăciunului, special amenajat în Parcul Tăbăcărie. Aici, la fel ca și în 2016, va avea loc Festivalul Iernii, un eveniment deosebit, gândit tocmai pentru copii.

Astfel, de pe 8 decembrie 2017 și până pe 14 ianuarie 2018, Țara Piticilor va redeveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat cu personaje din poveștile copilăriilor tuturor generațiilor.

Ca urmare, publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole și ateliere, alături de sutele de animatori și personaje de basm. Bineînțeles, nici părinții sau bunicii nu au fost uitați. Organizatorii le vor pune la dispoziție Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse și dulciuri specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.77 secunde