Tamara Buciuceanu-Botez a primit duminică o stea pe Walk of Fame: Astăzi sunt fericită și foarte bogată

282
Tamara Buciuceanu-Botez a primit duminică o stea pe Walk of Fame: Astăzi sunt fericită și foarte bogată - tamara-1315132085.jpg
Tamara Buciuceanu-Botez a declarat duminică, în ziua în care a primit o stea pe Walk of Fame - Aleea celebrităților din București, că este "fericită și foarte bogată", pentru că, pe parcursul carierei sale, a strâns foarte multă dragoste și mult respect din partea publicului.
"În cei 60 de ani de teatru, am strâns multă dragoste, mult respect și multe aplauze de la dumneavoastră", a spus actrița, aflată în mijlocul celor care au venit să o vadă, transmite Mediafax.

Tamara Buciuceanu-Botez și-a salutat admiratorii și, în momentul discursului său, a coborât de la pupitru, unde nu funcționau microfoanele, între oamenii care voiau să o audă. "Sunt obișnuită să vorbesc tare", a spus aceasta, după ce a primit Placheta Orașului București din partea primarului general Sorin Oprescu. Actrița a primit Placheta Orașului București în semn de recunoaștere pentru întreaga sa carieră.

"Astăzi, mi-ați dovedit că încă mă iubiți", le-a spus Tamara Buciuceanu-Botez celor câteva zeci de persoane strânse în Piața Timpului din București - unde se află Aleea celebrităților -, printre care s-au numărat actorii Mircea Albulescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiță și Mihai Constantin.

"Îi mulțumesc domnului director (George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis, inițiator al proiectului Walk of Fame, n.r.) că s-a gândit la mine și domnului primar, că mi-a permis să calc pe terenul Primăriei", a glumit actrița.

"Când am să fiu acolo sus de tot, am să mă uit în jos și am să mă întreb dacă steluța mea de pe pământ mai strălucește", a mai declarat Tamara Buciuceanu, înainte să dezvelească steaua care i-a fost dedicată în Piața Timpului.

La eveniment au mai participat profesorul universitar Ion Toboșaru și directorul Teatrului Metropolis din Capitală, George Ivașcu.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde