Tablete și camere web pentru elevii și profesorii Colegiului Economic Mangalia

266
Tablete și camere web pentru elevii și profesorii Colegiului Economic Mangalia - tabletesicamerecolegiuleconomic-1594400899.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Economic Mangalia se pregătește deja pentru noul an școlar. Astfel, în cadrul unui proiect derulat și finanțat prin programul Start Ong, vor fi achiziționate echipamente electronice necesare desfășurării cursurilor online.

"Deoarece am sesizat că unii elevi nu dispun de mijloace tehnologice și nici nu au posibilitatea de a le achiziționa, ne-am implicat în acest program, intitulat «Online e mai sigur». Vor fi cumpărate 10 tablete destinate elevilor și profesorilor care nu dispun de tehnologia necesară pentru a menține legătura cu membrii unității școlare în condiții de distanțare socială. Se vor mai achiziționa cinci camere web destinate comunicărilor online între director și profesorii unității școlare.

Utilizarea mijloacelor tehnologice în procesul de învățare oferă o multitudine de beneficii: reprezintă o modalitate eficientă de conectare cu elevii la toate nivelurile de studiu; oferă elevilor posibilitatea de a le spori interacțiunea cu colegii de clasă și cu profesorii prin încurajarea colaborării; folosirea tehnologiei în clasă oferă cadrelor didactice și altor membrii ai școlii, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile digitale ale elevilor. Credem că toți copiii trebuie să aibă șanse egale în ceea ce privește procesul educațional", declară prof. Alexandra Onoaie, reprezentantul Colegiului Economic Mangalia.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sanatate, mediu, social și cultura. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1927 secunde