Table interactive pentru liceenii constănțeni

Miercuri, 21 Aprilie 2021, 20:31
255
211 de table interactive destinate îmbunătățirii condițiilor de predare-învățare prin intermediul tehnologiei și al internetului vor fi distribuite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa în 42 de licee din județ. 14 sunt destinate unităţilor din mediul rural, iar 28 celor din mediul urban.

Echipamentele vor fi puse la dispoziția profesorilor și a elevilor pentru activități față în față și online, contribuind astfel la creșterea calității educației oferite în liceele beneficiare.

Acțiunea se desfășoară la Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța, în baza unei programări a instituțiilor școlare, la intervale orare fixate astfel încât să se respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile specifice privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„Tablă interactivă este denumirea generică a unui set de echipamente, format din tablă interactivă și accesorii de fixare, video proiector, software proprietar şi alte accesorii specifice. Acestea au fost achiziționate de Ministerul Educației, în cadrul proiectului privind învățământul secundar ROSE, finanțat prin acord semnat de către Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Guvernul României”, a precizat inspectorul şcolar general, prof. Sorin Mihai. Pagina a fost generata in 0.2898 secunde