"Symphony for Life" ajunge la Constanța în acest week-end

234

Articole de la același autor

Peste doar câteva zile, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" va găzdui un eveniment de excepție, ce face parte din Turneul Național 2 Gents, "Symphony for Life". Concertul este dirijat de Eduard Dabrowski, iar invitata specială a serii este soprana Irina Baianț. Alături de aceștia se vor afla membrii orchestrei și corului teatrului constănțean și maestrul de cor Adrian Stanache.

Potrivit reprezentanților instituției de cultură, evenimentul face parte dintr-o campanie de conștientizare a importanței educației muzicale a tinerilor, susținută de Ministerul Culturii și Identității Naționale, în organizarea Asociației "Happy Faces". Cine sunt cei 2 Gents? Aceștia sunt Doru Todoruț, membru fondator al trupei "Deepcentral", și fostul percuționist de la trupa "Sistem", Ciprian Rogojan.

Practic, proiectul "Symphony for Life" își propune creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța educației muzicale în viața comunității prin organizarea de concerte-spectacol, un concept nou și atractiv ce combină elemente ale muzicii moderne (stilul pop) cu frumusețea muzicii clasice, ce creează o ambianță muzicală accesibilă, într-un format care să reprezinte o alternativă la muzica comercială difuzată la radio, TV sau în mediul online. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8532 secunde