Symphonic Rock Orchestra, Daniela Vlădescu și Gașca Zurli, pe scena Mamaia Fairytale

211

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, organizatorii Festivalului Mamaia Fairytale invită publicul la noi experiențe cultural-artistice remarcabile. Ieri, Jezebel și invitații săi au oferit un show de excepție celor prezenți în piațeta Cazino din Mamaia, intitulat "Interbelic Mood".

Cunoscuta artistă a prezentat un repertoriu variat format din melodii din perioada interbelică, chansonette franțuzești, muzică latino, dar și piese românești, toate interpretate în stil personal. "Îmi place să cânt melodii aparținând unor genuri diferite. Interpretez cu aceeași plăcere muzică românească din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, chansonette, ritmuri spaniole și sud-americane, fadouri, jazz, muzică clasică", a declarat artista recent. Alături de Jezebel, a evoluat și Baletul Fairytale, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș.

Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20.30, iubitorii de muzică de calitate vor fi bucuroși să descopere un nou concert susținut de orchestra, corul și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța, sub baghetele maeștrilor Radu Ciorei și Lucian Vlădescu. Programul spectacolului va cuprinde atât piese de pop și rock simfonic, de la formații și artiști precum Queen, Beatles, Donna Summer, Michael Jackson, dar și melodii cunoscute din musicaluri și chiar arii de operă. Vor străluci pe scena festivalului artiști precum Daniela Vlădescu, Madeleine Pascu, Lucia Mihalache, Smaranda Drăghici, Răzvan Săraru și Marius Eftimie.

Ca în fiecare seară, Baletul Fairytale va încânta vizual publicul, sub atenta îndrumare a lui Horațiu Cherecheș.

Duminică, 30 iulie, dar de la 19.30, vor lua cu asalt scena iubita Gașcă Zurli și Club Amicii din Constanța, într-un spectacol exploziv dedicat celor mici. Cântece, momente de dans și voie bună. De toate acestea vor avea parte copiii, dar și părinții care îi vor însoți.

Reamintim că Festivalul Mamaia Fairytale 2017 este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Asociația "Eurocult", cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța, Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", Inspectoratului de Poliție al Municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1507 secunde