"Școala Altfel"

Sute de elevi constănțeni, în vizită la Tipografia "Cuget Liber"

236

Articole de la același autor

Cu toate că săptămâna "Școala Altfel" s-a încheiat, ecourile activităților programate de învățători sau diriginți nu s-au stins încă, mai ales că Inspectoratul Școlar Județean Constanța centralizează toate cele întâmplate, în vederea premierii celor mai bune inițiative.


Alături de alte destinații predilecte, cum ar fi Muzeul de Istorie, Complexul de Științe ale Na-turii, Biblioteca Ju-dețeană "I.N. Roman", Centrul de Scafandrii și multe altele, școlile au inclus în activitățile lor și Tipografia "Cuget Liber", căreia i-au trecut pragul câteva sute de elevi.


Fie că vorbim de micuții din clasele primare de la Școala Gimnazială nr. 24 "Ion Jalea", ori de la Școala nr. 16, de la Școala din Ovidiu sau chiar de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", toți au fost curioși să afle care este "minunea" apariției pe piață a unui ziar sau a unei cărți. Colegul nostru, Dan Cordoneanu, i-a însoțit în vizită oferindu-le atât explicații legate de utilajele folosite în procesul tehnologic, cât și povești cu tâlc.


Cu o meserie pe cale de dispariție, în era internetului, tipografii au răspuns cu răbdare tuturor "de ce"-urilor adresate de elevii care le-au fost oaspeți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : "Școala altfel", la jandarmi
Pagina a fost generata in 1.1191 secunde