Sute de cadre didactice şi elevi, confirmaţi cu noul coronavirus, în judeţul Constanţa

254
Sute de cadre didactice şi elevi, confirmaţi cu noul coronavirus, în judeţul Constanţa - fondsutedecadre-1604519861.jpg

Articole de la același autor

La această oră, toate unităţile de învăţământ din municipiul Constanţa şi oraşul Ovidiu desfăşoară numai activitate online. În cursul zilei de marţi, 3 noiembrie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis schimbarea scenariilor de funcţionare în alte 19 unităţi de învăţământ din judeţ.

Astfel, o grupă mixtă şi grupa mare de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 2 Corbu şi o clasă a VIII-a de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Lumina vor intra în scenariul al treilea, după ce au fost confirmate două cadre didactice, respectiv un elev. Aceeaşi situaţie este şi la Şcoala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele şi la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Costineşti, unde toate clasele gimnaziale vor face doar lecţii online, în urma confirmării cu noul coronavirus a două cadre didactice.

Alte 14 unități de învățământ trec din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a ratei incidenței între 1-3/1.000 locuitori. Este vorba despre Grădinița cu Program Normal Topraisar, Grădinița cu Program Normal Biruința, Școala Gimnazială nr. 1 Biruința, Grădinița cu Program Normal Movilița, Grădinița cu Program Normal Potârnichea, Școala Primară nr. 3 Potârnichea, Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” Mereni, Grădinița cu Program Normal Mereni, Grădinița cu Program Normal Osmancea, Grădinița cu Program Normal Ciobănița, Școala Gimnazială nr. 1 Istria, Grădinița cu Program Normal Istria, Școala Gimnazială nr. 2 Nuntași și Grădinița cu Program Normal Nuntași. Totodată, aceeași modificare de scenariu va fi aplicată și pentru Grădinița cu Program Normal „Pinochio” Costinești, unde nu se pot asigura condiții de învățământ „față în față”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3251 secunde