Super-ofertă la Crăciunul vienez, de la Casa de Cultură

454
De mâine, 8 decembrie, conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța a decis să ofere, cu prilejul apropiatelor sărbători de iarnă, un frumos cadou constănțenilor pensionari, șomeri, elevi sau studenți.
"În timp ce în piețe, de sărbători, comercianții măresc prețurile, ba chiar le dublează, noi am decis să oferim în dar unei anumite categorii sociale șansa de a veni la un concert de excepție", a declarat pentru "Cuget Liber", Gheorghe Ungureanu, care a ținut să precizeze, totodată, că nu intenționează să candideze pentru niciun… post la anul!
Darul oferit este pentru concertul de pe 18 decembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța, intitulat Regalul Concert Vienez și susținut de "Eastern Royal Orchestra" din Sankt Petersburg, avându-l ca dirijor pe Daniil Zaharov, și concert maestro Vadim Bunovscki, din Moscova.
Prețul biletului este de 80 lei, dar de mâine, 8 decembrie, 100 de bilete vor fi oferite la super-oferta "doi pe un loc" pentru pensionari, șomeri, elevi și studenți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Hai în "Vis"  cu Dan Puric
Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, cu Doru Octavian Dumitru
Pagina a fost generata in 0.437 secunde