Sunset Sea-mphony 2017, la final

207

Articole de la același autor

După ce, timp de câteva săptămâni, a impresionat publicul seară de seară, Sunset Sea-mphony 2017 a ajuns la final. Ultima reprezentație a avut loc aseară, pe faleza Cazinoului din Constanța. 


"Ne pare foarte rău că se termină. Au fost săptămâni pline de emoție, pline de lacrimi. Au fost mulți oameni care ne-au mulțumit din suflet pentru ce am făcut. Ne așteptam să placă, să fie un eveniment la care oamenii să se oprească, dar nu ne-am așteptat să fie oameni care să vină seară de seară", a declarat Georgiana Rusu, organizatorul evenimentului. 


Deși a fost greu, organizatorii se gândesc deja la Sunset Sea-mphony 2018. Ei au fost impulsionați și de faptul că sute de oameni au strâns semnături pentru ca un eveniment asemănător să aibă loc și vara anului viitor. 


Reamintim că, pe parcursul acestei luni, pe lângă concertele desfășurate în fiecare seară, membrii orchestrei simfonice Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca au oferit iubitorilor de muzică și un picnic simfonic, dar au cântat și într-un spectacol la Delfinariului din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde