Studenții șaguniști învață să salveze vieți

144
1
Studenții șaguniști învață să salveze vieți - studentii1-1456665013.jpg

Articole recomandate

Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța a devenit prima instituție de învățământ superior din România care organizează, în colaborare cu SMURD - Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarce-rare, cursuri de prim-ajutor în urma absolvirii acestui curs de către 31 de studenți șaguniști. În cadrul unei festivități, absolvenții au primit certificate care atestă abilitățile dobândite pentru acordarea ajutorului minim în caz de urgențe, până la sosirea echipajelor medicale.

Cursurile sunt susținute de plutonier major Adrian Mavromalidi, student al Universității "Andrei Șaguna", în anul II, la Facultatea de Psihosociologie, decorat de Președintele României Klaus Iohannis cu Medalia "Meritul Sanitar", în semn de apre-ciere pentru înaltul profesionalism, pentru rezultatele remarcabile obținute în executarea misiunilor încredințate și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești.

Evenimentul a deschis seria activităților în parteneriat cu SMURD, urmând ca, periodic, noi grupe de studenți să beneficieze de aceste cursuri. Astfel, li s-a oferit șansa șaguniștilor de a se implica în viitoare activități de voluntariat desfășurate în colaborare cu SMURD, iar prin aceasta, sloganul "Împreună salvăm vieți" a avut pentru prima oară ecou într-o instituție de învățământ superior din România.

Comentează știrea

adevar
29 februarie 2016
adevar

Aveti un roman animal bolnav psihic care impreuna cu maica sa cauta si ameninta straini pentru bani . Ar trebui sa ii omorati ca tratamentul psihiatric nu cred ca ajuta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5112 secunde