Studenții șaguniști continuă seria vizitelor de documentare

117

Articole recomandate

În cadrul proiectului european "Rețeaua de Practică Economică CAREER.HUB", studenții Facultății de Științe Economice de la Universitatea "Andrei Șaguna" au efectuat vizite de documentare la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Proiectul implementat de Universitatea "Andrei Șaguna", lansat în anul 2014, are ca obiectiv general facilitarea tranziției la viața activă pentru 355 studenți șaguniști din domeniul științelor economice.

Cele șase grupe de studenți șaguniști, câte două în fiecare zi, au început vizita la sediul Administrației Porturilor Maritime Constanța (fosta Gară Maritimă a Portului), următorul obiectiv al vizitei constituindu-l Muzeul Portului, găzduit de "Cuibul Reginei", edificiu ridicat între 1909-1910 în onoarea reginei Elisabeta. De un interes aparte s-a bucurat Terminalul de Pasageri, la care acostează navele de croazieră ce poposesc la Constanța.

Însoțiți de reprezentanți ai APC, studenții au continuat vizitarea Portului Constanța, cu opriri la sediile principalelor societăți care desfășoară activități economice în incinta Portului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4267 secunde