Studenții pot câștiga până la 25.000 de euro la Ericsson Innovation Awards. Care este data limită pentru înscrieri

566
Studenții pot câștiga până la 25.000 de euro la Ericsson Innovation Awards. Care este data limită pentru înscrieri - universitate-1487069682.jpg

Articole recomandate

Compania de tehnologii și servicii pentru telecomunicații Ericsson a deschis înscrierile pentru ediția 2017 a Ericsson Innovation Awards (EIA). Competiția este deschisă pentru toți studenții din lume, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 14 martie 2017. Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 10.000 de euro, iar locul trei va primi un premiu de 1.000 de euro. 


Competiția globală Ericsson Innovation Awards, dedicată studenților, le oferă acestora posibilitatea să dezvolte idei IT&C în colaborare cu experți Ericsson. Tema de anul acesta a EIA este legată de inovațiile tehnologice care pot influența pozitiv viitorul industriei alimentare și pot combate foametea la nivel global.


În acest sens, cu ajutorul temei de anul acesta, Ericsson încurajează participanții să se gândească la dezvoltarea unor soluții pentru a crea o viață mai bună pentru miliarde de oameni, utilizând tehnologii pentru a transforma calitatea vieții, alimentelor și consumului acestora.


Competiția EIA 2017 este deschisă pentru toți studenții din lume, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 14 martie 2017. După încheierea perioadei de înscriere, 10 semi-finaliști vor fi anunțați pe 31 martie 2017. Cele 10 echipe vor lucra împreună cu experți Ericsson pentru a elabora produse minim viabile (MVP), cât și planuri de business sustenabile.


Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 10.000 de euro, iar locul trei va primi un premiu de 1.000 de euro. Pe lângă aceste premii, toți participanții vor fi invitați să aplice pentru oportunități de carieră în cadrul Ericsson, iar semi-finaliștii vor fi intervievați pentru internship-uri sau posturi full-time.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4566 secunde