€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Studenții mediciniști insistă pe ideea de vaccinare corectă a populației

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Studenții mediciniști din toată țara s-au întâlnit în week-end la București, în cadrul celei de-a XXXVIII-a Adunări Generale a Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR), reuniune care nu s-a mai ținut de mai bine de zece ani.

Cu această ocazie, ei au propus continuarea procesului de reorganizare internă și implementare de noi activități, conform standardelor și exemplelor de bună practică preluate de la International Federation of Medical Students Associations.

Temele de discuție asupra cărora FASMR s-a oprit vizează educația medicală, sincronizarea curriculelor universitare la nivel local și național, drepturile omului - protecția cadrelor medicale din România, sănătatea și drepturile refugiaților.

În același timp, s-a discutat despre sănătatea publică și mai ales campania „Vaccinează-te informat!”, care are scopul de informare a populației, cu privire la procesul imunizării, din perspectiva experților din domeniul medical.

Un alt subiect dezbătut a fost sănătatea reproducerii, respectiv educația sexuală în școli și prevenția cancerului de col uterin. Nu în ultimul rând, tinerii au vorbit despre organizarea și structura examenului de rezidențiat.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3753 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9163 secunde