€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Studenții învață să facă reconstrucții istorice 3D

Ştire online publicată Luni, 25 Iunie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța (MINAC) găzduiește, astăzi, începând cu ora 9.00, deschiderea Școlii de vară „CreatiVE în medii virtuale”, care se va desfășura până pe 6 iulie, la sediul instituției de cultură. Evenimentul este realizat împreună cu Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității „Ovidius” și Universitatea „Transilvania” din Brașov.

În cadrul Școlii de vară, se va discuta despre programul de cercetare și inovare „Eheritage” („Extinderea capacității de cercetare și inovare în aplicațiile de realitate virtuală din patrimoniul cultural”) și are scopul de a ilustra un moment al vieții economice a Cetății Tomis de realități mixte 3D.

Tabăra de vară se adresează elevilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor. Scopul proiectului este de a specializa studenții în modelarea 3D și reconstrucțiile istorice, având în același timp și scopul de a îmbunătăți abilitățile soft.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 24 aprilie Foto : Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă 4391 vizite, 0 comentarii Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă
Cultură-Educație
ieri, ora 19:10 Foto : S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța! 1154 vizite, 0 comentarii S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța!
Economie
miercuri, 24 aprilie Foto : Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul 1117 vizite, 0 comentarii Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7366 secunde