Studenții, îndemnați să spună "Nu! drogurilor"

170

Articole de la același autor

Studenții constănțeni sunt îndemnați să spună "Nu! drogurilor". Universitatea "Ovidius" din Constanța organizează, astăzi, de la ora 14, la Sala Ab1 din corpul Bibliotecă, de pe bulevardul Mamaia nr. 124, un workshop interactiv cu o temă extrem de actuală și din ce în ce mai gravă: consumul de droguri. 


Evenimentul, intitulat "Spune Nu! drogurilor", se desfășoară în cadrul proiectului Rose, în colaborare cu "Centrul Equitas" din Constanța, centru specializat în problematici specifice temei abordate.


"Centrul Equitas" este un partener consacrat al Facultății de Psihologie și Științele educației din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, având colaborări constante în cadrul practicii de specialitate a studenților facultății, dar și în ceea ce privește cercetarea științifică în domeniul tratării diferitelor adicții. 


Seminarul se adresează în special studenților din anul întâi, de la toate facultățile Universității "Ovidius". Intrarea este liberă și pentru studenții din ani mai mari, care sunt interesați să participe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4112 secunde